eilander kaas

Eilander kaas

Schapenkaas met zeekraal of gemengde kaas van zowel schaap als koe. In de boerenkaas komt de zilte smaak van het wad terug, omdat de koeien grazen achter de Waddenzeedijk. 1648 Pur Sang verkoopt ook biologische kaas die vegetarisch is, omdat deze gestremd is met een plantaardig stremsel. Kaas van jong tot oud met diverse smaken en kruiden. 

Biologische kruidenierswaren

Ruim assortiment voor de biologische boodschappen. Wij verkopen onder andere de merken Your Organic Nature, Natufood, Provamel, de Halm, La Bio Idea en Nice & Nuts. Voor de tussendoortjes zijn er zoete en hartige snacks. Verder hebben we voor de persoonlijke verzorging producten van Weleda, Urtekram en Sante. Maar ook voor babyproducten kunt u bij ons terecht. We hebben onder andere luiers, voeding, en groente- en fruitpotjes. 

kruidenierswaren
assortiment

Groente- en fruittassen van Odin

Elke week een tas boordevol verse biologische groenten en fruit van het seizoen. Een grote of kleine groententas, fruittas of een gemengde tas. Elke week zo’n gezonde tas afhalen kan, maar ook alleen in de week of weken dat u hier op vakantie bent. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Biologische wijnen

Onze heerlijke biologische wijnen worden gemaakt met respect voor de natuur zonder gebruik te maken van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Maar bovenal zijn het wijnen om van te genieten! 

Ook bij ons verkrijgbaar, de heerlijke wijnen van Latuil van de Terschellingse Lidy Tuil. 

 

biologische wijnen en 'Wijnen van Lied'
cadeaupakketten

Cadeaupakketten

Voor elke gelegenheid kunnen wij speciale pakketten samenstellen. Bijvoorbeeld met eilander producten, kaas, bier, wijn, maar ook hartig, zoet, Italiaanse of Aziatische pakketten. Alles naar eigen smaak en wens. Voor de snelle beslissers hebben wij ook pakketjes kant- en klaar in de winkel staan. 

Eilander producten

Onze eilander lekkernijen en waddendelicatessen zijn leuk om mee te nemen als souvenir of om (thuis) lekker zelf van te genieten. Denk hierbij aan lamsoorhoning, cranberry jam, thee, duindoornsiroop, waddenmosterd, eilander bier, wijn en bonbons. 

eilander producten

Er is nog veel meer ‘natuurlijk’, kom langs en laat je verrassen!