Eilander kaas                   eilander kaas

Schapenkaas met zeekraal of gemengde kaas van zowel schaap als koe. In de boerenkaas komt de zilte smaak van het wad terug omdat de koeien grazen achter de Waddenzeedijk. 1648 Pur Sang verkoopt ook biologische kaas die vegetarisch is omdat deze gestremd is met een plantaardig stremsel. Kaas van jong tot oud met diverse smaken en kruiden.

Biologische kruidenierswaren  kruidenierswaren

                                       
Ruim gesorteerd assortiment voor de biologische boodschappen. Wij verkopen o.a. de merken Ekoland, Natufood, Provamel, de Halm, La bio idea en Nice & nuts. Voor de tussendoortjes is er koek, snoep en hartige snacks. Verder hebben we voor de persoonlijke verzorging, producten van Weleda, Urtekram en Sante. Maar ook voor babyproducten kunt u bij ons terecht. We hebben o.a. luiers, voeding en groente- en fruitpotjes.

Groente- en fruittassen van Odin
groentetas
               Elke week een tas boordevol verse biologische groenten en fruit van het seizoen. Een grote of kleine groentetas, fruittas of een gemengde tas. Elke week zo’n gezonde tas afhalen kan, maar ook alleen in de week dat u hier op vakantie bent. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Biologische wijnen

biologische wijnenOnze heerlijke biologische wijnen worden gemaakt
met respect voor de natuur zonder gebruik te maken van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Maar bovenal zijn het wijnen om van te genieten!

 

 

cadeaupakkettenCadeaupakketten

Voor elke gelegenheid kunnen wij speciale pakketten samenstellen. Bijvoorbeeld met eilander producten, kaas, bier maar ook hartig, zoet, wijn, Italiaanse of Aziatische pakketten. Alles naar eigen smaak en wens. Voor snelle beslissers hebben wij ook pakketjes kant- en klaar in de winkel staan.

 

Eilander producten         eilander producten

Onze eilander lekkernijen en waddendelicatessen zijn leuk om mee te nemen als souvenir of om (thuis) lekker zelf van te genieten. Denk hierbij aan lamsoorhoning, cranberryjam, thee, duindoornsiroop, waddenmosterd, eilander bier en wijn. En natuurlijk niet te vergeten de overheerlijke eilandbonbons van Doortje met eilander smaken zoals de duindoornbonbon en jutterbitterbal.


En er is nog veel meer ‘natuurlijk’ , kom langs en laat je verrassen!