Wij hebben een ruim aanbod aan biologische voeding en gluten- gist- en suikervrije producten. Heeft u een bepaalde dieetwens of allergie en zoekt u iets speciaals? Vraag het ons gerust, mochten wij iets niet in huis hebben, kunnen wij het meestal wel voor u bestellen.

Wij verkopen voeding en producten van o.a.
Ekoland, TerraSana
, Natufood, GreenAge, Joannusmolen, LunaeTerra, BioNut, Lima, Yakso en La BIO IDEA.

natuurwinkel

 

Terschelling heeft helaas geen biologische bakker, maar in onze vriezer hebben wij vrijwel altijd gist en zuurdesem brood op voorraad. En op de meeste vrijdagen kunt u het brood ’s middags ook vers bij ons krijgen.

 

 

Nieuw in ons assortiment zijn de boeken en producten van Rineke Dijkinga. Deze Groningse vertelt in haar boeken alles over (h)eerlijk eten en gezonde voeding, uiteraard ook met heerlijke recepten!

Ook zijn wij afhaalpunt voor de groenten- en fruitpakketten van Odin. U kunt deze één maal per week bij ons afhalen. Belt u ons een week voor uw komst, dan zetten wij een tas voor u klaar. Ook hebben wij in de winkel verse groenten en fruit voorradig.

Wij zijn ook verkooppunt van de Van ’t landtas, deze tas zit boordevol biologische groenten en fruit, die direct van ’t land voor u in de tas worden gedaan.

Wij hebben niet alleen een ruim assortiment voeding, maar ook zijn wij ruim gesorteerd in natuurlijke lichaamsverzorging zoals Weleda en Sante. Ook verkopen wij de schapenwolcrèmeproducten van de Noordkroon en diverse producten van de Traay, Urtekram en Ecover.

 

biologische- en natuurvoeding